Playmobil Funpark


Hallo,

Op deze pagina ga ik van alles alles vertellen over playmobil funparken!

Playmobil heeft meerdere funparken, in elk funpark is actief te spelen met playmobil. Actief naar van alles te kijken en nog veel meer!


Playmobil Funpark - Zirndorf

Playmobil funpark zirndorf, is een mooi gelegen playmobil funpark. Het was het eerste playmobil funpark wat is open gegaan. En het bestaat 29 mei 15 jaar. Het is ook van alle funparken het enigste funpark waar buiten ook veel te doen is, En het is ook tegelijkerteid het grootste Funpark wat er is. In 15 jaar tijd zijn er veel nieuwe dingen bij gekomen. Zoals een enorm groot centrum genaamd het HOB-CENTER. hier kan je erg leuk binnen spelen, en er is ook van alles te doen. Zo valt er te spelen met de piratenboot, de Asia ridders. Maar ook met bijvoorbeeld de politie. Buiten valt er met een levensgrote piraten boot te spelen. Met vlotten die je zelf moet besturen. Met 4 grote schelpen waar om de zoveel tijd kleine beestjes uit vallen, die je er uit kan pakken. Een groot western gebied waar van alles te doen is, en waar ook een overheerlijk lekkere kids burger te koop is! Er is een levensgrote playmobil boerderij na gebouwt. Waar je kan rijden op een parcour met een skelter. Ook komen er binnenkort weer in het Funpark nieuwe thema's Zoals een playmobil politie bureau wat levensgroot is na gebouwt! Lijkt het jou nou ook is leuk om een kijkje te gaan nemen in playmobil funpark? Kijk is op hun site.

Playmobil Funpark - Parijs

Playmobil funpark parijs, is een erg leuk playmobil funpark gelegen in een van de mooiste steden van Europa. Namelijk parijs. Er valt alleen maar binnen te spelen, met van allemaal verscheidende thema's. Er zit ook een grote playmobil shop bij in, waar elk gewenst setje valt te kopen! In het funpark zijn met onder andere het ziekenhuis thema te spelen, met de moderne villa, met het kinder dag verblijf. En met natuurlijk nog veel meer. Ga je is naar parijs? Dan is het zeker mooi om hier eens een kijkje te gaan nemen!

Playmobil Funpark - Athene

Playmobil funpark Athene is een funpark gelegen in de hoofdstad van Griekenland. In dit funpark ben ik nog nooit geweest. En weet ik ook niet veel over, Ik weet wel dat het een funpark is waar je alleen binnen kan spelen. Dat er een grote shop is. En dat er met veel thema's valt te spelen. Onder andere het boerderij thema, de dierentuin, de politie en nog veel meer!

Playmobil Funpark - Malta

Playmobil funpark malta is een funpark gelegen in Malta. Het gebied waar ook de productie van playmobil poppetjes vormt. Het is een funpark waar alleen binnen valt te spelen met bijna elk thema wat momenteel uitgebracht is. Je kan alleen naar het funpark via het vliegtuig. Of via de boot (Reis duurt aardig lang)

Playmobil Funpark - Palm Beach

Playmobil funpark Palm Beach is een playmobil funpark gelegen in florida. Het is een funpark waar ook sommige dingen buiten zijn te doen. Maar het meeste toch binnen. Er zit een grote shop in het gebouw. En er valt met bijna elk thema te spelen wat op het moment uitgebracht is.


Playmobil funparken zijn erg leuk om eens een bezoekje aan te brengen. Er is veel te doen voor zowel jong en oud!
Zeker een kijkje waard!


- Playmoplezier -